Garuda Indonesia Business Class Hong Kong to Bali GA 857 + GIVEAWAY! – Hong Kong Video



Hello Everyone!

This time I’m flying Garuda Indonesia on their Business Class International route from Hong Kong to Bali. I purchase this flight by redeem 50% miles promotion on GATF. I planned to try Garuda’s diamond seat on A330.. Unfortunately, Garuda downgrade the aircraft to B737 a month before the scheduled flight. My flight also got delayed for 3 hours more due to aircraft rotation. Got compensation voucher valued HKD $75. As a business class passenger, I’m also entitled to access the SkyTeam lounge. Follow my journey and participate the giveaway “Garuda Indonesia Business Class Amenity Kits by CLARINS” by watching the video and follow the instruction on the video.

Wait no further and watch the full VLOG now..

/ Flight Info /

Airline: Garuda Indonesia
Flight: GA 857
Class: Business Class
Route: Hong Kong Chep Lap Kok Int’l Airport to Denpasar I Gusti Ngurah Rai Int’l Airport (HKG TO DPS)
Aircraft: Boeing 737-800(WL)
Rego: PK-GNG
Seat: 8A (window seat)

/ Backsound Music /

Song: Nekzlo – Found You
Music promoted by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/omrqyeqEDHA

/ For more info about me /

https://www.instagram.com/ihikhi
https://www.facebook.com/ikhwanhidayat

Email & Endorse: ikhwan4ever@gmail.com

Thank you for watching, liking, commenting and subscribing my channel!

source

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

21 Comments - Write a Comment

  1. Halo semua, terimakasih sudah nonton dan mampir disini. YO YO AYOO.. ikutan GIVEAWAY “Garuda Indonesia Business Class Amenity Kits by CLARINS” dengan cara menonton vlog ini dan tuliskan dikomen sesuai yang diminta di vlog. Ada 1 amenity kits buat kamu yang beruntung. Pengumuman pemenang di vlog selanjutnya. Good luck!

    Reply
  2. Coba sekali2 naik Royal Brunei om

    Reply
  3. Pengalaman terbang bersama Garuda Indonesia, pelayanan yang saya dapat sangat istimewa. Pramugarinya ramah, kabin yang nyaman, pilihan makanan dan minuman yang beragam, serta konten IFE yang juga sangat beragam. Pokoknya dijamin, terbang dengan Garuda Indonesia bakal bikin perjalanan menjadi lebih berwarna. Hats off untuk Garuda Indonesia!

    Reply
  4. Akhirnya keluar juga vidionya… Selalu bagussih emg vidio buatan mas ikhwan.

    Reply
  5. Ok bang.. Hadir kembali 😂😁✈️
    Lain kali main ke Pontianak dong bang 😀😀✈️

    Reply
  6. Pengalaman saya waktu itu saat saya ingin terbang dari jogja ke jakarta dgn boeing 737800, saat checkin pertama saya sangat senang karena beberapa petugas dari GA sangat ramah, saat saya boarding ke pesawat i'm feelin so fantastic with the aircraft, they're so friendly to service the passenger, with the best smile, then i got so many candies, they're treat all the passenger well. if the plane have a delay them always give the snack box or other, without any endorse i really like everythink in GA, inside the service, airplane, and any other….. maybe that's all of the experience that i got…. i hope i got luck for this giveaway…. THANKS….

    Reply
  7. Pengalamanku ketika turbulensi karena petugas ga sangat bagus seperti menenangkan para penumpangnya

    Reply
  8. Mudah mudahan perjalanan Abang selamat ya

    Reply
  9. Mantap Bang,Request Saya Tetap Sama Dari Bali Menuju Malang Naik Wings Lanjut Double Decker Malang Ke Jakarta,Itu Aja Mudah Mudahn Dikabulkan Amin Ya Robbal Alamin….

    Reply
  10. pengambilan videonya suka bangat bg

    Reply
  11. ada iklan yang bisa di skip, tapi karena ini Chanel Mas Ikhwan jadi saya tetap lanjutkan iklan yang sampai selesai:)

    Reply
  12. Nice video kak ikhwan sang duta GA~ terbaiks lahh pokoknya. Wah sedih yaaa, aircraft downgrade + delay 3 jam. Pdhl biasanya rute ini pake A330 yang baru. Semoga next time kesampean yaa kak coba diamond seat nya GA di A330-300! FYI jangan lupa nonton video TG saya yaaaa 😁

    Reply
  13. Pengalaman paling berkesan itu ketika naik Boeing Max 8 perdana ke surabaya

    Reply
  14. Habis nonton ria sw langsung gue nonton ini

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend